Måns Tatuerare

Måns

Måns heter jag, jag har ritat större delen av mitt liv och kom i kontakt med tatueringar tidigt då man följde med föräldrar och syskon som tatuerade sig.

Jag började min resa inom detta i Malmö på en studio som hette Skinlab Tattoo. Där gjorde jag två år som lärling och arbetade som tatuerare ytterligare två år innan jag beslöt mig för att flytta mitt tatuerande till Eslöv och dåvarande Monsters Inkhouse.

Nu har jag tatuerat i Eslöv på nuvarande Famous Fools i ca 5 år och trivs som fisken i vattnet.

Orientalisk/Japansk tatuerings konst, Neotraditional och Semi Realism är stilarna jag föredrar. Men jag är väldigt flexibel och anpassar mig gärna efter specifika önskemål.

För bilder på tatueringar jag har gjort följ gärna mig @monzune på instagram eller kolla helt enkelt på vår facebooksida.

För kontakt släng gärna iväg ett mail då det är sällan jag svarar i telefon om jag sitter i arbete eller bara kom in till studion. Det är då viktigt att du beskriver vad du vill ha gjort, var på kroppen, uppskattad storlek och bifogar eventuella referensbilder. Det är många som mailar och vi har tyvärr inte riktigt tiden att ställa alla frågor till var och en, därför är det lättast om ni tar med allt direkt.

Ni kan kontakta mig direkt på mans@famousfools.se