Fredrik Tatuerare

Fredrik

Jag som äger och driver studion heter Fredrik men kallas för Monster.

Jag brinner för tatueringar och arbetar i de flesta stilar, föredrar Oldschool med massa färg eller Semi realistiska skräckmotiv/mörkare Semi Realism.

Jag har tatuerat mer eller mindre sedan jag var 21 år, i skrivandets stund ungefär 15 år. Det blev först på allvar 2009 då jag efter ett tags lärlingstid på dåvarande Inkhouse Tattoo i Svalöv startade upp ny studio i Eslöv med min mentor Pether.

Efter några år beslöt vi oss för att gå skilda vägar och jag drev då ensam vidare studion under namnet Monsters Inkhouse.

Numera går vi under namnet Famous Fools. Här trivs jag nu i egen studio vid Stora Torg i Eslöv och arbetar varje dag brevid Måns som anslöt sig till studion våren 2014. Vi arbetar bra som team och hjälps åt att skapa en stabil och kreativ miljö att utvecklas i, både för oss som tatuerare och för våra kunder.

Vill ni se foton på det vi gör klickar här så kommer ni till vårt gemensamma instagramkonto. Vill ni se mer specifikt på mina bilder så är det @fftcmonster ni ska kolla in på Instagram. Vi lägger även upp foton på vår facebooksida och den hittar ni också på länk till höger eller längst ner.

För kontakt släng gärna iväg ett mail då det är sällan jag svarar i telefon om jag sitter i arbete eller bara kom in till studion. Det är då viktigt att du beskriver vad du vill ha gjort, var på kroppen, uppskattad storlek och bifogar eventuella referensbilder. Det är många som mailar och vi har tyvärr inte riktigt tiden att ställa alla frågor till var och en, därför är det lättast om ni tar med allt direkt.

fredrik@famousfools.se

Väl mött! // Monster